Nyereményjáték

Keresés

Én és a Carmexem!:) - Instagram Nyereményjáték

Készen álltok egy következő játékra? 

Itt a nyár és ilyenkor szeretünk igazán élni, boldognak lenni, ragyogni. Mindannyian tudjuk mennyit számít egy kis smink vagy csak egy ajakápoló, ami gyönyörű fényt kölcsönöz az ajkainknak. 

A játék lényege, hogy fényképezzétek le a Carmexeteket, akár magatokkal vagy a kedvenc helyeiteken ahol tartjátok, legyen ez az autóban, táskában, sminkes neszeszerben vagy a fürdőszobai tükörnél..ez rátok van bízva. 

 

 1.     Kedveljétek az Insta oldalunkat. # carmexhungary
 2.     Készítsetek egy képet és válasszátok ki a legjobbat.
 3.     Posztoljátok a saját Insta oldalatokra, ahol megjelöltök bennünket.  #carmexhungary

 

A játék 2 hétig fog tartani és minél több szívecske érkezik a képetek alá az Instán, annál nagyobb esélyetek van nyerni. 

Legyetek kreatívak, legyen hétköznapi és tükrözzön benneteket. Ez rólatok szól és arról, hogy ha megtaláltok egy terméket akkor azt mennyire meg tudjátok szeretni és az életetek részévé válik. 

A díjazás az alábbiak szerint zajlik: 

 

 1. A legtöbb szívecskét kapott kép.

 

 1. Második legtöbb szívecskét kapott kép.

 

 1. A Carmex Hungary különdíjasa, melyben a játékos megkapja a legdizájnosabb és a legegyedibb kép címet.

 

A nyeremények között: Carmex termékek, hűtőmágnes, és Furla neszeszer is lesz. (A nyeremény értéke: 15-20.000 ft)

 

Idén nyáron hozzátok ki magatokból a legjobbat! 

 

A szavazás és a nyereményhirdetés napja: 2019.07.14. vasárnap

 

Be happy!!

Be you!!

Enjoy summer!

 

 1. hely: 1 tetszőlegesen választott Carmex, 1 db Furla táskarendező ( a legnagyobb méret), hűtőmágnes, toll
 2. hely: 1 tetszőlegesen választott Carmex, 1 db Furla táskarendező ( közepes méret), hűtőmágnes, toll
 3. 1 tetszőlegesen választott Carmex, 1 db Furla táskarendező ( a legkisebb méret), hűtőmágnes, toll

 

 

Játszani itt tudsz:
https://www.instagram.com/carmexhungary/ JÁTÉKSZABÁLYZAT:
"Én és a Carmexem" Instagram Nyereményjáték 2019. július 1.
Játék szervezője: Uzsa-Gold Kft.  8319 Lesenceistvánd, Kerekerdő 0270/2.  
Szervező végzi az Én és a Carmexem Instagram nyereményjátékot és továbbiakban a Játék - teljes körű lebonyolítását.
 
I. A játék meghatározása:
Szervező nyereményjátékot hirdet melyben vállalja, hogy a www.instagram.com/carmexhungary címen elérhető közösségi portálon (a továbbiakban: Instagram, vagy közösségi portál) regisztrált felhasználói felületén (a továbbiakban Szervezői Instagram oldal) "Én és a Carmexem" Nyereményjátékban a résztvevők között akik közzétesznek egy adott képet a saját Instagram oldalukon és megjelölik a #carmexhungary oldalt között 3 db ajándékcsomagot sorsol ki 3 nyertes részére.

 
II. A Játékban való részvétel feltételei:


A Játékban részt vehet minden cselekvőképes felnőtt korú, magyarországi lakóhellyel rendelkező természetes személy, aki rendelkezik saját Facebook felhasználói fiókkal, amelyből megállapítható a személye és a kora. A korlátozottan cselekvőképes kiskorú természetes személyek részvételéhez a szülői felügyeletet gyakorló személy, míg a cselekvőképességében részletesen korlátozott nagykorú természetes személy részvételéhez a gondnoka előzetes hozzájárulása szükséges.
A Játékból ki vannak zárva a Szervező, valamint a Szervező számára szerződés alapján megbízási, illetőleg vállalkozási tevékenységet kifejtő valamennyi magán- illetőleg jogi személy, továbbá az említett felek munkavállalójának vagy vezető tisztségviselőjének a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény. 8:1. § (1) bekezdésének 2. pontjában meghatározott hozzátartozói, illetőleg a hozzátartozók gyermekei.
Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a Játékot - akár annak időtartama alatt is - egyoldalúan módosítsa, felfüggessze vagy megszüntesse. Szervező jogosult bármely játékost a Játékból kizárni, különösen, ha a Játék kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének gyanúja merül fel, vagy ha valamely játékos a Játék lefolyását bármilyen módon manipulálja, vagy bármely módon rosszhiszeműen jár el. A jelen játékszabályzat módosításait, illetve a Játék esetleges felfüggesztéséről vagy megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a https://carmex.hu/nyeremenyjatek oldalon, a játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak. Szervező kizár minden, a Játék használatából eredő közvetlen vagy közvetett kárral és költséggel kapcsolatos kártérítést és kártalanítást.

III. A Játék menete

A játék lényege, hogy a játékban résztvevők lefényképezik a Carmexüket, akár magukkal vagy a kedvenc helyeiken ahol tartják, legyen ez az autóban, táskában, sminkes neszeszerben vagy a fürdőszobai tükörnél..ez rájuk van bízva. 

 

 1.     Kedveljétek az Insta oldalunkat (#carmexhungary)
 2.     Készítsetek egy képet és válasszátok ki a legjobbat
 3.     Poszt közzététele a saját Insta oldalukon, ahol megjelölik a #carmexhungary Insta oldalt. 

 

A játék 2 hétig fog tartani és minél több szívecske érkezik a képük alá, annál nagyobb esélyük van nyerni. 

A nyeremény eredményhirdetése 2019. július 14., melyben a szervező egy külön posztban jelöli meg a három nyertest. 

A játékosok között Szervező ajándékcsomagot sorsol ki.  A nyerteseket üzenetben értesítjük és az adategyeztetések után. A nyeremény ajándékcsomagot a Szervező postai úton juttatja el a nyerteshez az általa megadott címre a Játék lezárását és a nyertessel való címegyeztetést követő 30 napon belül.  A sikertelen értesítés, illetve egyéb okok miatt át nem vett nyereményeket a Szervező szabadon felhasználhatja.
 
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT
 
IV. A díjazás menete: 

 

 1. A legtöbb szívecskét kapott kép.

 

 1. Második legtöbb szívecskét kapott kép.

 

 1. A Carmex Hungary különdíjasa, melyben a játékos megkapja a legdizájnosabb és a legegyedibb kép címet

 

Játék időtartama
Játék kezdete: 2019. 07. 01.
Játék vége: 2019. 07. 14.
Eredményhirdetés: 2019. 07. 14. egy külön posztban megjelöljük a 3 nyertest

V. A nyeremény ajándékcsomag tartalma:
           

I. helyezett: 1 db szabadon választott Carmex ajakápoló, 1 db Furla táskarendező (legnagyobb méret), 1 db hűtőmágnes, 1 db toll Értéke: 20.00

II.helyezett: 1 szabadon választott Carmex ajakápoló,1 db Furla táskarendező (közepes méret), 1 db hűtőmágnes, 1 db toll Értéke:  15.000

III. helyezett: 1 szabadon választott Carmex ajakápoló, 1 db Furla táskarendező (legkisebb méret),1 db hűtőmágnes, 1 db toll Értéke: 10.000

VI. Egyéb rendelkezések


A Játékos jelen szabályzat előírásain túl köteles megtartani az Instagramra vonatkozó felhasználási feltételeit.
Játékos, Szervező és Lebonyolító kijelentik, hogy az Instagram platform üzemeltetőjét Facebook Ireland Limited Hannover Reach, 5-7 Hannover Quay Dublin 2, Ireland VAT Reg. No. IE9692928F teljes mértékben felmentik minden, jelen Játékkal kapcsolatos kártérítési, illetve jogi felelősség alól.
Szervező és Lebonyolító kijelentik, hogy jelen Játék – az Instagram Platform használatán túl –nem áll kapcsolatban az Instagrammal, a promóciót az Instagram nem támogatja, ajánlja vagy szervezi.
A Játék során megadott személyes adatokat a Szervező kezeli, azokat az Instagram részére semmilyen körülmények között át nem adja.

Budapest, 2019. 07. 01.

Nézd meg facebook és Instagram oldalunkat is!

A Carmex© termékek magyarországi forgalmazója

Nem végzünk állatkísérleteket!