Nyereményjáték

Keresés

Én és a Carmexem!:) - Tavasz

Készen álltok egy következő játékra? 

Minden virágzik, itt a tavasz, az újjászületés az új Élet reménye, a szabadság, a ragyogás és a szépség meglélése. A sok hónapnyi bezártság után a lelkünknek is szüksége van a megújulásra, az újjászületésre. A legfontosabb,hogy ilyenkor olyan dolgokkal töltsük fel az életünket, amiket szeretünk,kiránduljunk, menjünk a szabadba, kérjük meg a barátnőnket, hogy csináljon rólunk pár szuper képet, nevessünk, éljünk, szeressünk. ÚJRA!! Mi minden évszakban megszervezzük az "Én és a Carmexem" nyereményjátékot, hogy megjutalmazhassunk benneteket a hűségetekért. Mindannyian tudjuk,hogy mennyit számítanak az apró dolgok, amik körbe vesznek bennünket. Lehet ez a kedvenc ajakápolónk, a parfümünk, a headsetünk, az arckrémünk, a pulcsink, igazából bármi ami kedves a szívünknek.  

A játék lényege, hogy fényképezzétek le a Carmexeteket, akár magatokkal vagy a kedvenc helyeiteken ahol tartjátok, legyen ez az autóban, táskában, sminkes neszeszerben vagy a fürdőszobai tükörnél, de egy gyönyörű sminket is készíthettek. Ez rátok van bízva. 

Ahhoz, hogy részt vehessetek a játékban a következőt kell tennetek: 

1.      Kedveljétek az Insta oldalunkat @carmexhungary

2.      Készítsetek egy képet és válasszátok ki a legjobbat.

2.      Posztoljátok a saját Insta oldalatokra, ahol megjelöltök bennünket.  @carmexhungary

A játék április 30-ig fog tartani és a Carmex csapata fogja majd kiválasztani a legjobb és legkreatívabb képeket és alkotásokat.  

Legyetek kreatívak, legyen hétköznapi és tükrözzön benneteket. Ez rólatok szól és arról, hogy ha megtaláltok egy terméket akkor azt mennyire meg tudjátok szeretni és az életetek részévé válik.  

A nyeremények között: Carmex termékek, hűtőmágnes, és a fődíj egy Carmex-es pulcsi lesz. (A  főnyeremény értéke: 10.000 - 15.000 Ft) 

 

Képeket április 30.-ig éjfélig tudtok feltölteni. 

A szavazás és a nyereményhirdetés napja: 2021.05.02. Vasárnap

 

1.    hely: 1 tetszőlegesen választott Carmex, 1 db gyönyörű Carmexes pulcsi, Carmexes kulcstartó, hűtőmágnes, toll

2.  hely: 1 tetszőlegesen választott Carmex, Carmexes kulcstartó, füzet, hűtőmágnes, toll 

3.   hely: 1 tetszőlegesen választott Carmex,1 Carmexes kulcstartó,füzet hűtőmágnes és toll

Játszani itt tudsz:


https://www.instagram.com/carmexhungary/  JÁTÉKSZABÁLYZAT:
Én és a Carmexem -Tavasz Instagram Nyereményjáték 2021. április 8. 
Játék szervezője: Bunny and Clyde Kft.  1027 Budapest, Margit krt. 2. 
Szervező végzi az " Én és a Carmexem-Tél" Instagram nyereményjátékot és továbbiakban a Játék - teljes körű lebonyolítását.  

 
I. A játék meghatározása:
Szervező nyereményjátékot hirdet melyben vállalja, hogy a www.instagram.com/carmexhungary címen elérhető közösségi portálon (a továbbiakban: Instagram, vagy közösségi portál) regisztrált felhasználói felületén (a továbbiakban Szervezői Instagram oldal) "Én és a Carmexem" Nyereményjátékban a résztvevők között akik közzétesznek egy adott képet a saját Instagram oldalukon és megjelölik a @carmexhungary oldalt között 3 db ajándékcsomagot sorsol ki 3 nyertes részére.

 
II. A Játékban való részvétel feltételei:
A Játékban részt vehet minden cselekvőképes felnőtt korú, magyarországi lakóhellyel rendelkező természetes személy, aki rendelkezik saját Facebook felhasználói fiókkal, amelyből megállapítható a személye és a kora. A korlátozottan cselekvőképes kiskorú természetes személyek részvételéhez a szülői felügyeletet gyakorló személy, míg a cselekvőképességében részletesen korlátozott nagykorú természetes személy részvételéhez a gondnoka előzetes hozzájárulása szükséges.
A Játékból ki vannak zárva a Szervező, valamint a Szervező számára szerződés alapján megbízási, illetőleg vállalkozási tevékenységet kifejtő valamennyi magán- illetőleg jogi személy, továbbá az említett felek munkavállalójának vagy vezető tisztségviselőjének a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény. 8:1. § (1) bekezdésének 2. pontjában meghatározott hozzátartozói, illetőleg a hozzátartozók gyermekei.
Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a Játékot - akár annak időtartama alatt is - egyoldalúan módosítsa, felfüggessze vagy megszüntesse. Szervező jogosult bármely játékost a Játékból kizárni, különösen, ha a Játék kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének gyanúja merül fel, vagy ha valamely játékos a Játék lefolyását bármilyen módon manipulálja, vagy bármely módon rosszhiszeműen jár el. A jelen játékszabályzat módosításait, illetve a Játék esetleges felfüggesztéséről vagy megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a 
https://carmex.hu/nyeremenyjatek oldalon, a játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak. Szervező kizár minden, a Játék használatából eredő közvetlen vagy közvetett kárral és költséggel kapcsolatos kártérítést és kártalanítást.

III. A Játék menete

A játék lényege, hogy a játékban résztvevők lefényképezik a Carmexüket, akár magukkal vagy a kedvenc helyeiken ahol tartják, legyen ez az autóban, táskában, sminkes neszeszerben vagy a fürdőszobai tükörnél..ez rájuk van bízva. 

A játék egész áprilisban fog tartani.  

A nyeremény eredményhirdetése 2021. május 2.-án vasárnap lesz, melyben a szervező egy külön posztban jelöli meg a három nyertest. 

A játékosok között Szervező ajándékcsomagot sorsol ki.  A nyerteseket üzenetben értesítjük és az adategyeztetések után. A nyeremény ajándékcsomagot a Szervező futárszolgálattal juttatja el a nyertesekhez az általa megadott címre a Játék lezárását és a nyertessel való címegyeztetést követő 30 napon belül.  A sikertelen értesítés, illetve egyéb okok miatt át nem vett nyereményeket a Szervező szabadon felhasználhatja.
 
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT
 
Játék időtartama

Játék kezdete: 2021. 04. 08.
Játék vége: 2021.04.30.
Eredményhirdetés: 2021. 05. 02. ahol egy külön posztban megjelöljük a 3 nyertest.
 
A nyeremény ajándékcsomag tartalma:

1.    hely: 1 tetszőlegesen választott Carmex, 1 db gyönyörű Carmexes pulcsi, Carmexes kulcstartó, hűtőmágnes, toll

2.  hely: 1 tetszőlegesen választott Carmex, Carmexes kulcstartó, füzet, hűtőmágnes, toll 

3.   hely: 1 tetszőlegesen választott Carmex,1 Carmexes kulcstartó, füzet, hűtőmágnes és toll

VII. Egyéb rendelkezések

A Játékos jelen szabályzat előírásain túl köteles megtartani az Instagramra vonatkozó felhasználási feltételeit.
Játékos, Szervező és Lebonyolító kijelentik, hogy az Instagram platform üzemeltetőjét Facebook Ireland Limited Hannover Reach, 5-7 Hannover Quay Dublin 2, Ireland VAT Reg. No. IE9692928F teljes mértékben felmentik minden, jelen Játékkal kapcsolatos kártérítési, illetve jogi felelősség alól.
Szervező és Lebonyolító kijelentik, hogy jelen Játék – az Instagram Platform használatán túl –nem áll kapcsolatban az Instagrammal, a promóciót az Instagram nem támogatja, ajánlja vagy szervezi.
A Játék során megadott személyes adatokat a Szervező kezeli, azokat az Instagram részére semmilyen körülmények között át nem adja.

Budapest, 2021. 04. 08.

 

Nézd meg facebook és Instagram oldalunkat is!

A Carmex© termékek magyarországi forgalmazója

Nem végzünk állatkísérleteket!